Intensivkurs Eskilstuna

Intensivkurs - En snabb väg till körkort

För den som snabbt vill ta körkort är intensivkurs en bra lösning. En intensivkurs betyder att man under en kortare tid har mer intensiv utbildning med bland annat mycket täta körlektioner. Den här typen av kurs passar många då den innebär att man fokuserar fullständigt på just körkortet och omger sig med andra som också har samma tydliga mål. På så sätt peppar man varandra och djupdyker tillsammans ner i körkortsteori och de praktiska utmaningarna.

Många uppskattar intensivkursupplägget och tycker det är ett roligt och smidigt sätt att ta körkort på. Kontakta oss idag för att få mer info om kursutbudet och boka en intensivkurs! Du kan höra av dig via formuläret här på sidan eller på telefon: 


Prisvärt och effektivt

Vi har prisvärda paketerbjudande för dig som är intresserad av att göra en intensivkurs för att nå ditt körkort. Vare sig du har övningskört hemma under en längre tid eller inte har någon erfarenhet alls så kan vi skräddarsy en lösning som passar dig och dina förutsättningar. Att veta exakt hur många körkortslektioner man behöver innan uppkörning är svårt att själv bedöma. Vi hjälper dig hitta ett paket som passar dig med lagom mängd körlektioner.

Intensivkurser är väldigt effektivt då man fullständigt koncentrerar sig på att köra bil och studera teori varje dag under en period. Det gör att man inte hinner glömma något mellan tillfällena utan nöter både den praktiska och fysiska kunskapen som behövs. Att lära sig köra bil innebär flera olika moment. Genom att gå en intensivkurs får du kombinera alla dessa moment från dag ett vilket gör det enklare för dig att komma in i rutinen med att köra bil.

Trafikskola Eskilstuna

Intensivkurs Eskilstuna - Nära dig

Vi har fördelen av att ha ett mycket centralt läge i Eskilstuna vilket ger våra studenter möjlighet att övningsköra både mitt inne i stan och utanför Eskilstuna på småvägar. Det gör att när de kommer ut i trafiken så har de erfarenhet av alla slags körning och kan behålla behärskningen i mer pressade situationer.

Vissa ger sig ut på landsbygden för att genomgå intensivkurs då det anses vara billigare. Dock är det så att det kan bli dyrare än vad man tror. Med rese- och boendekostnader blir det ofta mer kostsamt än om man hade stannat hemma. Dessutom lär man sig inte köra bild i stadsmiljö lika bra som då man tar körkortet i en stor eller mellanstor stad.

De som genomför en intensivkurs hos oss skall inte bara lära för stunden utan för livet. Körkortet tar man i de flesta fall bara en gång i livet och det är bra att samla på sig så mycket kunskap och rutin som möjligt under den tiden för att sedan kunna ge sig ut på vägarna ensam med ett förtjänat självförtroende och lugn.

Hör av dig till oss idag så rekommenderar vi ett intensivkurs-paket som passar dig!

Fullt fokus på körkort

När man går en intensivkurs hos oss är det fullt fokus på att du skall ta körkortet från första dagen. Vi är engagerade i din utbildning och kommer hjälpa dig att nå ditt mål. 85% av de som kontaktar oss blir godkända vid uppkörningen så även din chans att lyckas på första försöket är mycket stor, men det kräver arbete och koncentration!

En intensivkurs är just intensiv och det hjälper många att verkligen koncentrera sig och lägga kraften, tiden och energin som behövs för att nå fram till körkortet. Vi finns bredvid dig hela tiden och guidar dig fram till ditt mål!

Fånga din dröm

Vi hjälper dig nå drömmen! Kanske drömmer du om en roadtrip ner i Europa med dina vänner under semestern? För många är körkort förknippat med frihet och med möjligheten att kunna välja själv var och när man skall åka. Bilden av att själv dra iväg med en bil ut på nya äventyr är motiverande för några.

Eller är det så att körkort är ett steg på vägen mot ditt drömyrke som ambulansförare eller säljare? Har man ett körkort så är chansen att få ett arbete betydligt större då körkort är mycket meriterande!

Vad du än har för tanke med ditt körkort så hjälper vi dig ta det, kontakta oss idag!

Boka intensivkurs nu!