Om oss

25 år i trafikskolans tjänst

Vi har hela 25 års erfarenhet av trafikutbildning. Det ger oss en unik erfarenhet och insyn i den processen som föranleder en godkänd uppkörning. Kort sagt så vet vi hur man lyckas med att ta körkort. Vi ser varje körkort som en seger och gläds innerligt med våra studenter som vi vet lagt ner mycket arbete och möda på att lyckas.

Som lärare kan man dock inte helt förlita sig på sin erfarenhet, framförallt inte när man håller på med utbildning inom trafik och trafiksäkerhet där reglerna ändras och uppdateras kontinuerligt. Alla våra körskolelärare utbildar sig fortlöpande så att de är insatta i de nyaste direktiven och den senaste forskningen från Trafikverket.

En personlig trafikskola i Eskilstuna

Vi individanpassar vår undervisning och är mycket noggranna med att våra studenter känner att de hänger med och förstår alla moment. Våra lärare vet att en av nycklarna till att framgångsrikt förmedla kunskap är att se och bemöta studenterna som individer med olika behov och förmågor. Det som fungerar för en person behöver inte fungerar för en annan.

Att ta körkort är en utmaning för många men med tålamod, fokus och hårt arbete så når man hela vägen fram. Det gäller att hålla i, våra lärare hjälper dig hitta och behålla motivationen som krävs för att du skall klara av att ta körkort.

Tillsammans lyckas vi nå ditt mål, kontakta oss idag och påbörja din körkortsutbildning!

Trafikskola Eskilstuna

Trafikskola centralt i Eskilstuna

Vår trafikskola ligger mitt inne i Eskilstuna på Drottninggatan. Det gör att de flesta i trakten lätt kan ta sig till oss då kommunikationerna hit är goda. Vårt läge gör det möjligt för dig att svänga in för en körlektion innan skolan börjar, på din lunch eller efter arbetsdagens slut. Vi har också möjlighet att öva på både stadskörning och landsbygdskörning.

Har du vägarna förbi vår körskola är du varmt välkommen in så berättar vi mer om våra körkortsutbildningar och de olika uppläggen vi kan erbjuda. Du kan också höra av dig via vårt formulär så bokar vi en tid!

Kontakta oss och påbörja din resa mot körkort!